KARLEUŠA "ZAPALILA" CENTAR BEOGRADA, pa se obratila MLADIMA: Ne mora da se ide u svet, imamo svet u Srbiji! (VIDEO)

Autor: G. D. / B. P. M.

Zabava

16.04.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica najavila spektakl omladini, kakav do sada nisu iskusili!

Muzička zvezda Jelena Karleuša danas se pojavila u vatrenom izdanju u našoj prestonici, koje je svima privuklo pažnju. Karleuša je obukla uski komplet lila boje, koji je savršeno istakao njenu figuru.

Na konferenciji za medije, na kojoj se nalazila i ekipa portala Republika, pričala je o predstojećem nastupu na festivalu, koje za mlade organizuje Niš

- Kakav provod možemo da očekujemo u Nišu? - upitali su Karleušu.

- Da pozdravim sve predstavnike medija, kolege. Smatram da je jedan ovakav festival izuzetan pokazatelj u kom smeru Srbija ide i razvija se, da su mladi ono što je najbitnije našoj zemlji i našoj budućnosti - započela je Jelena, pa nastavila:

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Jelena Karleuša se obratila mladima

- Svet ostaje na mladima. Smatram da će naši mladi spasiti svet, koji je, kao što vidimo, krenuo u lošem smeru. Samim tim što naša država ima jedan ovakav festival po uzoru na svetske festivale, koji se bave isključivo mladima pokazatelj je da znaju šta nam fali, šta nismo imali i to je jako bitno.

- Samim tim što su mene pozvali, jako sam ponosno i privilegovana jer smatram da je moja karijera trajala i traje zbog mladih i progresivnih ljudi, koji su slobodni, koji vole da bude neko ko je hrabar, van granica, ko je slobodan da bude ono što jeste. Negde smo se tu našli i uklopili. Ono što obećavam je da ću niškoj publici pružiti nešto što Niš nije do sada video. Grad Niš i svi u Nišu, zajedno sa gradonačelnicom, će dobiti sve samo ne običan nastup. Jedan koncert koji pokazuje šta sve kreativnost, jedan svetski standard i šta Srbija kad je u pitanju svetski šoubiz može da pokaže. Ne mora da se ide u svet, mi svet imamo u Srbiji. Pevaću i starije i nove hitove. Drago mi je što ću biti u Nišu, to je vatrena publika, srećna sam što ću biti deo ovoga. Ovo je falilo Srbiji. Vidimo se u Nišu 8. juna - završila je ona.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Pevačica želi da dovede "svet u Niš"

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading