Pevačica negativna: Senida nije zaražena koronavirusom!

Autor:

Zabava

20.06.2020

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vest da je Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, pozitivna na koronavirus podigla je veliku prašinu u javnosti.

Foto: instagram.com/senida_h
Senida

U protekloj nedelji u Sarajevu je započeto snimanje video spota Dine Merlina za duet sa Senidah.

Pesmu je pisao ovaj  kantautor za svoj novi, dvanaesti po redu studijski album, čija se objava očekuje do kraja ove godine.

Nakon što je bez prethodne najave u kasnim poslepodnevnim satima u četvrtak, 18.6. slovenačka vlada iznenadno pooštrila uslove za ulazak svih putnika iz BiH, Srbije i Kosova i naložila obavezan 14-dnevni karantin za svoje građane koji dolaze iz tih područja, menadžment Dine Merlina odlučio je da je u najboljem interesu svih saradnika iz Slovenije da se odmah upute nazad za Sloveniju kako bi se pre ponoći uspeli vratiti u svoju zemlju, čime njihovi unapred zakazani naredni projekti ne bi bili ugroženi. 

Ispred produkcijske kuće koja stoji iza ovog videospota istaknuto je kako su se tokom snimanja pooštrile sve propisane mere u cilju zaštite svih učesnika na setu i da niko od učesnika nije zdravstveno ugrožen.

- Navodi da je Senidah imala simptome, te da je pozitivna na koronavirus apsolutno su netačni, što potvrđuje i negativan nalaz testa Senidah na COVID-19 koji je morao biti priložen prilikom ulaska u BiH za sve državljanine Slovenije.

- Senidah je u odličnom zdravstvenom stanju i trenutno se nalazi u Beogradu, zbog posla i nastupa na jednom poznatom beogradskom splavu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading