"Dok prave bebu": Stanija i Marko u krevetu, goli i srećni!

Autor:

Zabava

12.12.2019

11:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Starleta Stanija Dobrojević ne krije da je srećno zaljubljena, te slike sa dečkom Markom Markovićem, koga je upoznala u rijalitiju Zadruga, svakodnevno objavljuje na društvene mreže.

RepublikaFoto: e-stock/M. ČUBRILOVIĆ
Stanija i Marko su započeli vezu u rijalitiju

Iako se spekulisalo da njihova ljubav neće opstati izvan kamera rijalitija, čini se da su njihove emocije obostrane i svakoga dana sve jače i iskrenije. 

Dobrojevićeva, naime, često objavljuje svoje provokativne fotografije na Instagramu, a sada je otišla korak dalje, te je okačila smelu fotografiju iz kreveta. 

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink

Stanija i Marko danas proslavljaju 6 meseci veze, a fotka na kojoj su u strasnom zagrljaju izazvala je raznolike reakcije. 

- Golupčići moji sretno vam šest meseci veze i da traje dugovečno da slavite u sreći - napisala je jedna obožavateljka, a onda je usledila lavina čestitki: " Srećno", "Osmeh govori sve", "Uživajte u ljubavi", "Želim vam jednu bebu"...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

?

A post shared by Stanija Dobrojevic (@stanijadobrojevic) on Dec 11, 2019 at 11:24am PST

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Vojo

12.12.2019 12:41

Obučeni a "prave bebu".

Odgovori 10 1
Toma

12.12.2019 14:00

Dotako sam dno života.......

Tamara ana

12.12.2019 14:05

Videcemo kad udju u Zadrugu...Stanija ga zakljucala i nema gde....teta Stana ce da vidi kad on ugleda mlade devojke. Secam se koliko se gubio kad pogleda u Lunu.