Seve na sudu brani nasilnik: Pevačica ne bira sredstva u borbi za starateljstvo

Autor: Tijana Cvejanović

Zabava

27.05.2019

03:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska pevačica Severina Kojić godinama unazad sudi se za starateljstvo sa kraljem bakra Milanom Popovićem, sa kojim ima sina Aleksandra. Kako Srpski telegraf saznaje, novo ročište zakazano je za kraj meseca, a tada će se Severina pojaviti sa svojim novim pravnim zastupnikom Denisom Huseinom. On je javnosti poznat po tome da je tužen za nasilje u porodici, zbog čega je i privođen, a njegova bivša supruga Irina Jelčić Husein ispričala je kakav je pakao sa njim proživljavala.

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Severina sa sinom

Naime, izvor blizak pevačici kaže da je šokiran njenom odlukom da se za starateljstvo nad detetom bori nasilnik.

- Severina nije baš imala izbora jer niko nije želeo da preuzme njen slučaj nakon što je firma "Budimir & Meter" odlučila da prekine saradnju sa njom zbog dugova. Osim što borba za starateljstvo traje godinama, te je predmet veoma kompleksan, pročulo se da nije plaćala advokatske usluge, te niko nije želeo da se lati takvog zalogaja. Iz očaja je otišla kod Denisa Huseina, koji je poznat kao nasilnik, ali je on pristao da je zastupa u sporovima koji su u toku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom. S obzirom na to kakva osoba je zastupa, bolje da nije uzela nikog nego što je izabrala njega - navodi dobro obavešten izvor i ističe da je Husein na veoma lošem glasu.

Šamarao baku pred detetom

U komšiluku redovno otkrivaju skandale u koje je umešan advokat Denis Husein, osuđivani napasnik, koji je u vreme najvećih sukoba sa bivšom suprugom, preuzimajući dete u školi od bake, ošamario nesrećnu staricu! Inače, pre ovog nesrećnog događaja bivša Huseinova žena Irina Jelčić je pristala da se nagodi sa njim, odustajući čak i od tužbe zbog dobrobiti deteta, ali to nije uticalo otrežnjujuće na advokata. I pored miroljubivih pokušaja da se stvari umire jer je u pitanju život deteta, Husein je na to opet odgovorio nasiljem, šamarajući majku bivše supruge, i to ispred škole!

- Husein, koji je pre više od deceniju dospeo u žižu hrvatske javnosti nakon što je završio u zatvoru zbog zlostavljanja supruge Irine Jelčić Husein, nikako nije neko ko bi trebalo da se bavi porodičnim pravom, a kamoli da zastupa interese deteta. Taj čovek je monstrum. Huseinova bivša supruga Irina Jelčić Husein, koja je takođe advokat, godinama je trpela nasilje i uvrede od Denisa. Husein je Irinu tukao pred detetom i nazivao je pogrdnim imenima, što je, kako su psiholozi posle ustanovili, imalo katastrofalne posledice po njihovog sina. Nekoliko puta joj je i otimao dete, pa ga je žena prijavljivala policiji. Zbog toga je bio i u zatvoru. Kako takav čovek može da se bori za prava i dobrobit bilo čijeg deteta? Severina stvarno više ne zna šta radi - zaključio je naš izvor.

 

 

Čovek koji je tukao ženu pred sinom i uzimao ga na silu nikako ne bi trebalo da zastupa interese bilo čijeg deteta

 

U prilog ovim tvrdnjama idu i izjave bivše supruge Denisa Huseina Irine Jelčić Husein, koja je za hrvatski Nacional ispričala kroz kakvu golgotu je prošla zbog nasilnog muža.

 

Advokatova bivša supruga: Čupao me je za kosu, spasao me je sin!

Bivša supruga Severininog advokata Denisa Huseina Irina je ispričala i da je bivši muž pokušao da joj otme dokumentaciju koju je nosila na sud i tom prilikom ju je povredio, a njihov sin je u poslednjem trenutku uspeo da ga smiri.

- Hteo je da mi iz torbe na silu izvuče neku dokumentaciju vezanu uz našu prepisku pred centrom za socijalni rad. Kada mu to nisam dopustila, počeo je da me juri po stanu, a zatim i čupa za kosu. Sin je sve to gledao i na kraju mu je slomio naočare kako bi prestao da me tuče. Nekoliko dana imala sam mobilisan vrat zbog povreda koje mi je naneo - rekla je Irina Jelčić, a medicinska dokumentacija potvrdila je njenu izjavu. Potom je policija protiv Denisa Huseina podnela prekršajnu prijavu zbog nasilja u porodici nad suprugom i sinom.

 

- Jedne večeri Denis mi je pozvonio na vrata i tražio da vidi sina. Dopustila sam mu da uđe iako taj dan nije imao pravo da ga vidi. Potom mi je pred detetom rekao: "Pi*ketino, lažljivice!" Uzeo za ruku sina i počeo da ga vuče iz stana. On se opirao, ali ga je stavio na zadnje sedište i hteo da ga odvede. Istrčala sam iz stana i sela na prednje sedište. Potom je izašao iz auta, počupao me za kosu i počeo da izvlači napolje, a onda mi je oteo mobilni telefon. Kada je primetio da se držim za naslon sedišta, više puta mi je zalupio vrata po ruci. Potom sam pala, a on mi je oteo sina - izjavila je 2005. godine Irina Jelčić Husein opisujući svoje probleme sa bivšim suprugom.

Podsećamo, kako je Srpski telegraf početkom godine objavio da je Severina Kojić ostala bez pravnih zastupnika jer joj je advokatska kancelarija "Budimir & Meter" otkazala punomoćje pošto je pevačica ostala dužna veliki novac ovoj poznatoj zagrebačkoj advokatskoj kancelariji. Njen PR Tomica Petrović je tada negirao da je pevačiča dužna, ali nije otkrivao detalje zbog čega su iz "Budimir & Meter" otkazali saradnju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading