Keba se ponaša kao da je Seve njegova žena: Progovorile komšije poznatog pevača i otkrile šok detalje o porodici Kojić!

Autor: Alo.rs

Zabava

30.04.2019

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada se Severina udala za Igora Kojića, mnogi su prognozirali da će hrvatska pevačica za manje od godinu dana ostaviti sina poznatog folkera. Međutim, četiri godine kasnije, Seve i Igor i dalje su u srećnom i stabilnom braku, a u beogradskom naselju Bežanijska kosa, komšiluk Severininog svekra, folkera Dragana Kojića Kebe, gde hrvatska pevačica rado boravi svaki put kada dođe u Beograd otkrio je mnoge stvari o ovoj porodici.

RepublikaFoto: instagram.com/dragankojickeba
Dragan Kojić Keba

Međutim, prvo što su otkrile folkerove komšije bilo je da se Keba veoma promenio otkako mu je Severina postala snajka. 

- Šta da vam kažem o njemu? Nije baš neki komšija za primer - rekao je prvi komšija na Bežanijskoj kosi, gde živi gotovo pola estrade.

- Da ste me pitali o Breni, Bobi, Saši Popoviću… Pa i da vam kažem nešto lepo. Ovako, stvarno nemam šta - rekao je sredovečni gospodin.

- On je pre nekako bio pristupačniji, srdačniji… Javljao se ljudima na ulici. Međutim, to više nije slučaj. Obično stavi naočare, pa se pravi da ne vidi nikoga, ili je na telefonu, ili, kao, žuri… Činjenica je da ima mnogo posla i obaveza, međutim, lepa reč i pozdrav spadaju u kućno vaspitanje - kažu komšije, optužujući ga da neće da se javi kada ih sretne. 

RepublikaFoto: instagram.com/severina
Igor i Seve

Prodavačica u obližnjoj prodavnici rekla je da je Keba i pre nego što se njegov sin Igor oženio Severinom bio arogantan, ali da je nakon te svadbe postao dodatno nadobudan.

- On se ponaša kao da je Seve njegova žena, a ne Igorova. Treba da vidite kada sa njom nekuda krene. Kada sa Severinom izađe na ulicu, toliko podigne nos, da para oblake. Toliko je pun sebe, da je to nepodnošljivo. Razumem da „glumi ludilo“ u javnosti i na televiziji, ali pred komšijama je baš ružno - kaže žena u prodavnici u kojoj Kojići često pazare.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Danijela

01.05.2019 08:12

Važno da se otac i sin slažu i dogovaraju. A i ona nema ništa protiv .