SKANDAL: Severinin advokat šamarao babu pred detetom!

Autor:

Zabava

22.03.2019

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U komšiluku redovno otkrivaju skandale u koje je umešan advokat Denis Husein, osuđivani napasnik, koji je u vreme najvećih sukoba sa bivšom suprugom, preuzimajući dete u školi od bake, ošamario nesrećnu staricu! Hrvatski advokat je, inače, u široj javnosti poznat kao zastupnik Severine Kojić, a naš list je već pisao zbog čega se prestupnik bori za prava pevačicinog deteta.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Nema problem što joj je advokat osuđivani nasilnik: Severina Kojić

Inače, pre ovog nesrećnog događaja bivša Huseinova žena Irina Jelčić je pristala da se nagodi sa njim, odustajući čak i od tužbe zbog dobrobiti deteta, ali to nije uticalo otrežnjujuće na advokata. I pored miroljubivih pokušaja da se stvari umire jer je u pitanju život deteta, Husein je na to opet odgovorio nasiljem - šamarajući majku bivše supruge, i to ispred škole!

Kad je reč o tome zašto osuđivani nasilnik zastupa Severinu u slučaju koji se tiče starateljstva nad njenim sinom, već smo pisali da je Denis Husein, u stvari, jedini advokat koji je hteo da se istog prihvati jer su svi drugi od nje digli ruke!

 

 

- Nju bukvalno niko nije hteo da brani i svi zagrebački advokati na čija je vrata pokucala su je odbili. Na kraju je odlučila da ode kod Denisa Huseina uprkos tome što je na lošem glasu. To se ispostavilo kao dobar potez jer je Husein pristao da brani Severinu u sporovima za starateljstvo. Kojićevoj nije smetalo što je on bio u zatvoru za zlostavljanje žene i što je oteo svog sina od majke pre 19 godina - rekao je ranije za Srpski telegraf dobro obavešteni izvor.

Sin spasao majku iz ruku pomahnitalog Denisa Huseina!

Bivša supruga Denisa Huseina Irina je ispričala za hrvatski Nacional za kroz šta je sve prošla u braku sa njim.

- Hteo je da mi iz torbe na silu izvuče neku dokumentaciju vezanu uz našu prepisku pred centrom za socijalni rad. Kada mu to nisam dopustila, počeo je da me juri po stanu, a zatim i čupa za kosu. Sin je sve to gledao i na kraju mu je slomio naočare kako bi prestao da me tuče. Nekoliko dana imala sam mobilisan vrat zbog povreda koje mi je naneo - rekla je Irina Jelčić, a medicinska dokumentacija potvrdila je njenu izjavu. Potom je policija protiv Denisa Huseina podnela prekršajnu prijavu zbog nasilja u porodici nad suprugom i sinom.

Kola krenula nizbrdo, pevačica u problemima

Srpski telegraf takođe je pisao u januaru da je Severina Kojić ostala bez pravnih zastupnika jer joj je advokatska kancelarija "Budimir & Meter" otkazala punomoćje pošto je pevačica ostala dužna veliki novac ovoj poznatoj zagrebačkoj advokatskoj kancelariji.

 

 

Njen PR Tomica Petrović je tada negirao da je pevačica dužna, ali nije otkrivao detalje zbog čega su iz "Budimir & Meter" otkazali saradnju.

U međuvremenu, Severina je prekinula saradnju sa Petrovićem, a nedavno ju je napustio i PR menadžer Davor Grgin.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading