OGLASILA SE MAJKA NESTALE TEODORE (15) IZ POŽAREVCA! Žena u teškom očaju! LUTA BEOGRADOM I TRAŽI ĆERKU!

Autor: Republika

Vesti

18.04.2021

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka Teodore M. (15) iz Požarevca, koja je nestala zajedno sa dečakom N. N. (15) iz Lazarevca, rekla je da porodica nema novih informacija u vezi sa nestankom devojčice.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

Podsećamo, Nenad je noćas nađen u Beogradu kod Vukovog spomenika, ali od devojčice, koja je bila sa njim do jednog trenutka, nema ni traga ni glasa.

- U Beogradu smo i tražimo je, nemamo nikakvih novih informacija za sada. Nadamo se najboljem - rekla je njena majka Emina za Kurir.

Podsetimo, u četvrtak u 12 sati je Nenad rekao da ide da je isprati do autobuske stanice, ali od tada im se gubi svaki trag. Poslednje informacije koje porodica Nikolić ima je da su ušli u autobus za Beograd.

Roditelji su u četvrtak oko 21.30 Nenadov nestanak prijavili policiji.

Devojčicini roditelji kazali su da je ona kod sebe imala 1.500 dinara i 20 evra.

Policijska patrola je jutros oko 3.30 sati u parku kod Vukovog spomenika pronašla dečaka, a za njim je bila raspisana potraga kao za nestalim licem. Tinejdžer nema vidljive povrede na sebi, a kako saznajemo, kada je pronađen bio je iscrpljen. On je sada u dobrom stanju.

Kako su ranije rekli njegovi roditelji, oni su se čuli sa devojčicinim roditeljima, koji su istakli da je Teodora problematična i da je više puta prijavljivana kao nestala.

- I ranije je znala da ode od kuće kad se naljuti, ali bi uglavnom prošetala i vratila se. Brine nas što joj je ugašen telefon. Nadamo se da će se pojaviti, optimistični smo. Prijavili smo nestanak policiji, ne sedimo skrštenih ruku, a posetili smo i Nenadove roditelje - rekla je Emina, Teodorina majka.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Petar

18.04.2021 18:47

Moze mama da luta Beogradom koliko hoce....cerka joj je razmazeno derle, TACKA !!!