OVO JE DEVOJČICA KOJA JE NESTALA SA NENADOM! Roditelji očajni, tinejdžerima se od četvrtaka gubi svaki trag

Autor:

Hronika

17.04.2021

15:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodora Milenković (15) iz Požarevca nestala je zajedno sa mladićem Nenadom Nikolićem (15) iz Lazarevca, potvrdila je porodica nestale devojčice.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Teodora Milenković

Da podsetimo, Teodora i Nenad su se upoznali preko Instagrama, a ona je, prema rečima Nenadovog oca, u sredu uveče došla kod njih kući u Mirosaljce. U četvrtak je Nenad rekao da ide da je isprati do autobuske stanice, ali od tada im se gubi svaki trag. Poslednje informacije koje porodica Nikolić ima je da su ušli u autobus za Beograd.

- I ranije je znala da ode od kuće kada se naljuti, ali bi se uglavnom prošetala i vratila. Brine nas što joj je ugašen telefon. Nadamo se da će se pojaviti, optimistični smo. Prijavili smo nestanak policiji, ne sedimo skrštenih ruku, a posetili smo i Nenadove roditelje - kaže Emina Milenković, majka devojčice koja je nestala, a prenosi Informer.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading