"Aco, ako si živ javi se, ubiću se od tuge": Majka traži nestalog sina dve godine, a onda su na društvenim mrežama osvanule ČUDNE poruke!

Autor: telegraf.rs, Republika

Vesti

08.08.2020

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Celo jutro sam plakala, pomolila sam se za moga sina o kome ništa ne znam više od dve godine. Pomolila sam se za njegov život i zdravlje, i zamolila sveticu da mi pomogne da saznam da li je živ... Jer ako nije, ni meni nema života, ubiću se zbog tuge za njim", ovako govori Stojana Rašić, iz merošinskog sela Balajnca majka dvadesetjednogodišnjeg mladića koji je nestao juna 2018. godine.

RepublikaFoto: Photo by Kat Jayne from Pexels
Foto: Ilustracija

Očajna majka kaže da je teši to što joj je u policiji potvrđeno da je ubrzo nakon nestanka prešao granicu, ali je plaši to što od njega tako dugo nema ni traga ni glasa.

- U to vreme prolazila sam kroz veoma težak period, operisana sam od karcinoma, išla sam na hemioterapiju... Aleksandar i drugi sin Danijel su mi bili razlog da živim i borila sam se zbog njih. Sećam se tog dana kada je nestao kao da je bio juče... Videla sam ga kako izlazi iz kuće i upitala gde je krenuo. Kazao mi je da ide da kupi hleb i da će se brzo vratiti. To su bile njegove poslednje reči, od tada više ništa – priča Stojana.

Kaže da pretpostavlja da je mladić u inostranstvu jer je rođen u Berlinu, te da je sa sobom poneo pasoš.

 

 

 

- Brinula sam kada sam saznala da je otišao u inostranstvo jer nije imao novca, nije poneo odeću, samo je uzeo putnu ispravu. Komšija mi je kazao da mu je dao dve hiljade dinara, ne znam da li je kod sebe imao išta više osim toga. Otišao je u jednoj majičici, trenerkama i starim patikama, ni presvlaku nije poneo – jada se zabrinuta žena.

U potragu za Aleksandrom uključio se i njegov brat Danijel Barčić koji je odgovore o njegovoj sudbini pokušao da nađe na društvenim mrežama.

RepublikaFoto: ST/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

- Njegov stari Fejsbuk profil je ugašen, pojavio se neki drugi za koji nisam siguran da je njegov, ali ima naznaka da bi mogao da bude. To nam je jedina nada da je živ, neprestano mu pišem, ali odgovora nema. Nestanak smo prijavili policiji, ali nikakvih saznanja osim da je napustio zemlju, ni oni nemaju. Molim Aleksandra ili svakoga ko nešto zna o njemu da nam se javi, majka će presvisnuti od tuge – apeluje očajni brat.

Na profilu za koji Danijel sumnja da pripada njegovom bratu nižu se čudne poruke koje produbljuju misteriju, kao što su: - Nema nagrade, nema odgovora.

Svi koji nešto znaju o Aleksandru mogu se javiti na telefon njegove majke 0613143537 ili policiji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading