VUČIĆ ODGOVORIO OPOZICIJI! Ja sam težak zločinac jer sam pričao sa Vacićem, a šta je sa računima u Švajcarskoj i Mauricijusu?!

Autor:

Vesti

10.03.2021

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se građanima iz Abu Dabija i tom prilikom odgovorio je na napade opozicije u Srbiji i aferi prisluškivanje.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Aleksandar Vučić

Vučić je istakao da mu je drago jer su pojedinci pokazali svoje pravo lice.

- Ja sam veoma srećan što su kriminalci iz policije pokazali da su kriminalci. Ja moram da objasnim. Da sam razgovarao sa crnim đavolom, vi tog trenutka morate da prekinete to prisluškivanje. Jeste li svakog dana godinu i četiri meseca razmenjivali informacije sa čuvenim pančevačkim narko dilerom? Jeste li ili niste? Zašto mi ta gospođa koja je zaposlena kod Dragana Đilasa ne kaže gde ja to imam račune? Znate li gde je Mauricijus? E, pa njen gazda ima tamo račune. A ima li u Švajcarskoj? I to sa ogromnom količinom novca na njima. Nazivaju ljude botovima kada podržavaju SNS, a ovi ljudi primaju ozbiljne plate za sve što iznose. Ja račune nemam. Ni na Mauricijusu, Švajcarskoj... Čekam da mi kažu da sam slagao i da to nije istina. Ja sam strašni zločinac koji je razgovarao sa Mišom Vacićem. To je stvarno težak zločin. Evo ja sam kriv za to. To smo završili. A evo ja pitam: Jel imaš račune koje sam spomenuo? A odakle ti? - zapitao je predsednik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
latinka22

11.03.2021 06:33

Ti si najiskreniji covek koga sam ja upoznala i videla

Ivana

11.03.2021 07:33

Srbija je kriminal nasledila i bilo je pitanje kada će opet krenuti na ljude koji pošteno rade svoj posao. MUP mora da se čisti .