SRPSKA LIGA: Davidoviću, sram te bilo što lažno optužuješ predsednika Vučića i uvlačiš u političko blato vladiku Joanikija!

Autor: Republika.rs

Vesti

10.03.2021

17:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramno, neodgovorno i neozbiljno je ponašanje jednog srpskog političara iz Crne Gore koji, bez ikakvih materijalnih dokaza, kriminalizuje predsednika Srbije Aleksandra Vučića i urušava ugled institucije predsednika Republike, nanoseći štetu čitavoj državi Srbiji i srpskom narodu, kako u našoj zemlji, tako i u Crnoj Gori, ali u celom regionu i dijaspori. Nije mu ni to bilo dovoljno nego je u političko blato uvaljao i episkopa Joanikija i SPC - izjavio je Aleksandar Đurđev, predsednik Srpske lige.

RepublikaFoto: Medija centar Beograd
Aleksandar Đurđev

Đurđev je dalje i dodao: 

- Ako već Miodrag Davidović, zvani Daka, ne zna na koji način da privuče pažnju medija i javnosti pred lokalne izbore u Nikšiću, neka mu služi na čast što takve teške optužbe, poput pokušaja ubistva pripisuje predsedniku države Srbije – ističe Đurđev i dodaje: 


- Daka, crtanjem mete na čelo Aleksandru Vučiću, crta tu istu metu svim Srbima u Srbiji i Crnoj Gori, ali i svim drugim političkim neistomišljenicima koji imaju pravo na različit stav i mišljenje - istakao je Đurđev.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading