(FOTO) ĐILASOV SARADNIK PRAVI ŽURKE, ZA KORONU NE MARI: Skandalozno ponašanje vlasnika lokala u Lazarevcu! Vesić se oglasio

Autor: Republika

Vesti

14.11.2020

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako broj zaraženih Kovidom-19 svakog dana raste, a nadležni apeluju da se izbegavaju sve vrste okupljanja - za Đilasove ljude to izgleda ne važi! Dokaz tome je noćni klub u Lazarevcu koji je sinoć uprkos svim preporukama radio punim kapacitetom.

Vlasnik tog lokala je, kako je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić potvrdio, saradnik Dragana Đilasa i potpredsednik gradskog odbora njegove stranke - Miloš Petković. 

- Svi drugi lokali u Lazarevcu zatvoreni su sinoć u 23.00 sata i ni u jednom nije bilo žurke. I sada ćemo da skratimo vreme u Lazarevcu svima koji rade odgovorno jer Đilasov drug krši propise, i organizuje žurke sa kojih ljudi odlaze zaraženi - objasnio je Vesić.

RepublikaFoto: Tanjug/D. KUJUNDŽIĆ
Goran Vesić

Na fotografijama koje prilažemo može se videti da je pomenuti Petković blizak i sa Đilasom i sa Marinikom Tepić, pa mora da oni podržavaju njegovu odluku da normalno radi i time narušava zdravlje Lazarevčana, a samim tim i nanosi štetu drugim odgovornim ugostiteljima. 

 - A njegov šef Đilas drži konferencije za štampu i optužuje državu da neće da skrati radno vreme ugostiteljima. Sada je jasno i zašto. Njegov drug iz Lazarevca praviće žurke bez obzira da li je radno vreme u 23 ili 20 sati - napisao je na svom fejsbuk profilu zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading