TRAMP DOLAZI: Vučić i Hoti se sastaju sa američkim predsednikom

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

04.09.2020

05:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SAD Donald Tramp sastaće danas se sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem i premijerom privremenih prištinskih institucija Avdulahom Hotijem u Ovalnoj kancelariji, prisustvovati ceremoniji potpisivanja i učestvovati u trilateralnom sastanku, saopštila je Bela kuća.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Aleksandar Vučić i Donald Tramp

Posle sastanka u Beloj kući, i Vučić i Hoti će se pojedinačno sastati i sa americkim državnim sekretarom Majkom Pompeom u Stejt departmentu.

U saopštenju Bele kuće, objavljenom u četvrtak kasno uveče po lokalnom vašingtonskom vremenu, ne navodi se sta će biti potpisano, da li se radi o sporazumu ili šta će taj sporazum sadržati, javio je Glas Amerike.


Saopštenja, međutim, nema na sajtu Bele kuće.

 


Prištinska televizija Kljan Kosova javila je sinoć da se u Vašingtonu očekuje potpisivanje ekonomskog sporazuma između Beograda i Prištine, koji ne uključuje međusobno priznavanje.

Izveštač prištinske televizije iz Vašingtona najavio je da se očekuje da će ovaj sporazum biti potpisan pred američkim predsednikom Donaldom Trampom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading