NAGRADNA IGRA "UZMI RAČUN I POBEDI": Premašena sva očekivanja, pogledajte koliko dnevno stiže koverata

Autor: Tanjug, Republika

Vesti

06.11.2020

11:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Od 15. oktobra, od kada su građani Srbije mogli da šalju kovete za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi 2020", do 4. novembra stiglo je 607.500 koverata, izjavio je Ivan Radak iz NALED-a.

RepublikaFoto: RTS/printscreen

Ističe da se dnevni prosek slanja popeo na više od 80.000 koverata i dodaje da očekuju da će se na gomili za prvo izvlačenje, 21. novembra, naći više od milion koverata.

- Interesovanje za nagradnu igru "Uzmi račun i pobedi 2020" je premašilo sva naša očekivanja - kaže Radak i dodaje da će biti velika konkurencija za vredne nagrade.


Podseća da su te nagrade u prvom ciklusu igre, koji će trajati od 21. novembra do 26. decembra, 30 automobila Fiat 500L i šest stanova u Beogradu.

Pet stanova nalaze se u naselju Zemunske kapije, a jedan u Beogradu na vodi.

- Ukupna vrednost nagradnog fonda u prvom ciklusu takmičenja je oko milion evra - kaže Radak.

Paralelno sa takmičenjem građana u toku je u i takmičenje lokalnih samouprava u prikupljanju računa, dodaje Radak.
 
RepublikaFoto: youtube.com/RTS Prikazuje

Naime, građani slanjem koverata za sebe uporedo se takmiče i za svoju lokalnu zajednicu.


Nagradni fond koji će podeliti devet lokalnih samouprava čiji građani pošalju najviše koverata je 180.000 evra, a taj novac će se iskoristiti za projekte koje će građani izabrati.

Lokalne samouprave su podeljene u tri kategorije - male, srednje i velike, a trenutno u kategoriji velikih, navodi Radak, vode Pančevo, Kikinda i Požarevac, u kategoriji srednjih beogradski Savski venac, Bačka Topola i Kanjiža, a kod malih Blace, Dimitrovgrad i Sečanj.

- Međutim, još je dug put do kraja takmičenja i dobijanja nagrade. Apelujemo na građane da šalju što više fiskalnih računa i slipova kako bi i njihova lokalna zajednica osvojila vrednu nagradu - rekao je Radak.

 
Radak objašnjava da se računi mogu poslati u bilo kojoj koverti, bitno je samo da stane u poštansko sanduče.

Radak ističe da je sa prednje strane dovoljno napisati "Uzmi račun i pobedi 2020", a za zadnje strane lične informacije - ime i prezime, adresu iz ličnog dokumenta i telefon.

U kovetu je, podseća, potrebno staviti najmanje 10 fiskalnih računa ili 10 slipova, odnosno potvrda o plaćanju karticom ili instant plaćanju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading