Pravi pošteni pronalazač: Subotičanin našao novčanik sa celom platom i odmah ga vratio!

Autor: novosti.rs

Vesti

23.03.2019

14:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je nasred ulice primetio novčanik, a potom video i da je pun novca, Subotičanin Luka Anišić (54) nijednog trenutka nije imao dilemu šta da uradi - istog momenta odneo ga je u policiju, gde su vrlo brzo pronašli vlasnika. U novčaniku je bilo 30.000 dinara, što je čak i više nego što je vlasnik u šoku prijavio policiji.

RepublikaFoto: Republika
Foto: Ilustracija

- Živim u blizini Buvljaka i već nekoliko puta sam pronašao novčanike, ali samo sa dokumentima, koje sam vraćao vlasnicima. Dešava se često, naročito vikendom, da džeparoši na pijaci ukradu novčanik, uzmu pare i bace ga - priča nam Luka. - Kada sam vozeći bicikl u blizini stadiona FK Bačka video novčanik na putu, najpre sam pomislio da je to u pitanju, ali onda sam ga otvorio i video da je pun para. Otišao sam odmah u policiju, gde se sve brzo završilo.

Po rečima ovog poštenog nalazača, čovek koji je izgubio novčanik radi u "Bratstvu", ima malo dete i izgubio ga je tek što je podigao platu.

- Drago mi je što se ništa nije izgubilo i što neće imati dodatne troškove. Od srca im želim sve najbolje - dodaje Luka, inače zaposlen u JP "Železnice Srbije".

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading