(FOTO, VIDEO) PSIHOPATE, ZA NJIH JE ROBIJA! Izjave roditelja dece iz OZLOGLAŠENOG VRTIĆA: DECA PLAČU, A UZIMAJU NAM PARE!

Autor: Republika

Vesti

21.01.2021

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je roditeljski sastanak odložen za sutra, par roditelja se osmelilo da izađe pred medije i da svoje viđenje dešavanja u predškolskoj ustanovi "Zamak".

RepublikaFoto: ST/N. Pančić
PU "Zamak"

Zahvaljujući saznanjima "Srpskog telegrafa" objavljen je šokantan snimak nasilja vaspitačice nad malim detetom, gde mu ona agresivno stavlja cuclu u usta, uprkos opiranju. 

Snimak koji je zgrozio čitavu državu aktivirao je ostale zavrnute roditelje da se zajedničkim snagama izbore za pravdu. 

Pred kamere i  mikrofone su izašli roditelji Bojan Drljačić i Sanja Lučić:

 - Ja sam razočarana šta ljudi rade. Koga oni zapošljavaju? Jel' to školovano? Mi smo krivi što uopšte nismo pitali - prokomentarisala je Sanja Lučić. Na to se u razgovor ubacio pomenuti Bojan Drljačić:

- Neće niko da ti kaže. Možda je kompetentna jedna osoba, a na osnovu te jedne koja je "ukačila" diplomu radi njih 31. Ova je na bolovanju, ova trudna, ona nije trudna... - navodi Bojan.

RepublikaFoto: ST/N. Pančić
Bojan Drljačić

Sanja je zatim pričala o načinima kako ih "kradu":

- Navlačili su nas na sve moguće fore. Onda kad sam htela da ispišem dete i rekla da nemam uslove da plaćam kad mi dete ne ide, direktorka je rekla: "Nećete plaćati, plaćaćete kao državnog vrtiću samo da ostane. Mi volimo vašeg Vasicu". Uzela mi pare - na šta sledi Bojanova iskrena poruka:

- Maltretiraš tuđe dete, treće lice, još sam ja tebi doneo dete. Ti svesno radiš neki postupak. Ima lično da odgovaraš za to. Ja ću lično da je teram sudskim pute. Ne treba mi odšteta, ne možeš detetu da nadoknadiš traumu. Ideš na robiju, da budeš primer svima koji će da pomisle da to rade.

RepublikaFoto: ST/N. Pančić
Sanja Lučić

- Krenuli su prvo sa tim da se ne plaća ništa. Posle dva meseca stižu novi ugovori. Koliko ćemo plaćati, jer u privatnim vrtićima se više plaća kad dete ne ide nego kad ide - kaže Sanja.

- Dete plače. Njegov je "jedini posao" da plače, to je jedino što zna da radi (blagi smeh). Sad ćeš ti njega na silu... E tako je onaj "magarac" što je izašao u novinama što je udarao dete jer je plakalo dok ga nije ubio. E, to je takva vrsta psihopate - istakao je Bojan.

Roditeljski sastanak je odložen za sutra. Čeka se dalji razvoj situacije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
biljana barna

21.01.2021 19:37

40 GOD