POKRENUT POSTUPAK! Zaštitnik građana šokiran saznanjem o ZVERSKOM NASILJU u vrtiću "Zamak"!

Autor:

Vesti

21.01.2021

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zaštitnik građana je po sopstvenoj inicijativi, posle saznanja iz medija da su deca u jednom privatnom beogradskom vrtiću bila izložena nasilju od strane vaspitačica, pokrenuo postupak kontrole pravilnosti i zakonitosti rada Sekretarijata za obrazovanje i dečju zaštitu Grada Beograda.

RepublikaFoto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ

Zaštitnik građana od ovog sekretarijata traži da mu u roku od 15 dana dostavi izveštaj o preduzetim aktivnostima u ovom slučaju, kao i zapisnik o izvršenom nadzoru  nad radom privatne Predškolske ustanove "Zamak" na Voždovcu.

Imajući u vidu da se radi o predškolskoj ustanovi čiji osnivač nije Grad Beograd već samo izdvaja sredstva za naknadu dela troškova boravka dece u ovim ustanovama, Zaštitnik građana traži od Sekretarijata da deo izveštaja sadrži informacije na koji način vrši nadzor nad radom ovih predškolskih ustanova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kumodraz

21.01.2021 17:01

A zversko sikaniranje, pretnje, samaranje , prodaja narkotika u fast foodu preko puta skole u kumodrazu, rafalna pucnjava iz kalasnjikova u skolskom dvoristu od strane kriminalnih hordi vojkana krstica itd....