OTKRIVAMO: KAKO JE SNEŽANA MEDIĆ IZ PARAĆINA OSTALA BEZ TROSOBNOG STANA

Autor:

Vesti

30.11.2020

04:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako biste se osećali da u jednom minutu ostanete bez trosobnog stana u Beogradu (70 kvadrata) vrednog oko 130.000 evra? To je, nažalost, spoznala Snežana Medić iz Paraćina, učesnica nagradne igre "Uzmi račun i pobedi". Njen koverat u subotu je, među 3,2 miliona pristiglih, izvučen kao dobitnik glavne nagrade u prvom kolu nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", međutim, ispostavilo se da nije popunjen kako treba. Tako je stan u naselju Zemunske kapije u Beogradu završio u drugim rukama. Ispostavilo se, Snežanine sugrađanke Maje Florić.

RepublikaFoto: RTS/printscreen
Foto: Ilustracija

U koverti na kojoj je pisalo ime Medićeve bilo je deset fiskalnih računa, koliko se i traži. Tu su bili i svi ostali potrebni podaci, osim jednog - broja telefona.

Srpski telegraf juče je dobio svekrvu Snežane Medić, koja nam je objasnila šta se desilo.

- Šta da vam kažem, dete je popunjavalo s drugom babom kovertu u kojoj se nalaze računi i zaboravili su da navedu broj telefona. Drugo dete im završava treću godinu srednje, planira da studira u Beogradu, dobro bi im došlo da su osvojili ovaj stan. Svi smo bili razočarani, neverovatno je da je imala sreće da je izvuku među tolikim kovertama, a onda zbog sitnice da ostane bez njega - rekla nam je ova Paraćinka.

Snežanina snaja: Neverovatno da su ih izvukli među tolikim kovertama, a da padnu zbog sitnice

Društvene mreže od trenutka izvlačenja preplavili su komentari puni neverice da je ovako nešto moglo da se dogodi. Još je neverovatnije da je nakon svega iz nepregledne gomile koverti izvučena ponovo jedna poslata iz Paraćina.

Maja Florić, koja je, zahvaljujući pehu sugrađanke Snežane, osvojila stan, poslala je, kako je rekla posle izvlačenja, tridesetak koverti. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

01.12.2020 09:23

Kradja pred ocima cele Srbije,sramota mozda gospidja Snezana nema telefon a upisala je ime ,prezime i adresu,to je dovoljno znaju ko je dobio stan. Tuziti drzavu za prevaru i traziti odstetu