Novo upozorenje RHMZ-a: Evo kada stižu obilni pljuskovi praćeni grmljavinom!

Autor: Republika

Vesti

01.05.2020

10:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svake godine je intresovanje za vremenske uslove za prvomajske praznike, slobodno se može reći, top tema! Međutim, ove godine to i nije naročito važna informacija jer je uranak u drugom planu u odnosu na vanredno stanje i borbu protiv korone. Ipak, ako planirate da budete napolju u onim okvirima koje uvedene mere omogućavaju, evo kakvo se vreme očekuje...

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Republički hidrometeorološki zavod Srbije izdao je danas u 12 časova najavu da se do kraja dana očekuje nagla promena vremena.

- Danas i sutra nestabilno, povremeno sa kišom, često i u obliku pljuskova praćenih grmljavinom pa se lokalno očekuje i veća količina padavina - stoji na sajtu RHMZ-a.

U subotu i nedelju opet pljuskovi i grmljavina

Umereno do potpuno oblačno, sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Više padavina se očekuje na zapadu i jugozapadu. Vetar slab i umeren, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 8 do 12, a najviša od 17 do 22 stepena. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa ili bez padavina, verovatnoća 95%.

Promenljivo oblačno, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Vetar uglavnom umeren, severozapadni. Najniža temperatura od 8 do 12, a najviša od 17 do 21 stepen. Upozorenje: Lokalna pojava grmljavina sa ili bez padavina, verovatnoća 80%.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading