Ništa od prvomajskog roštiljanja: Do kraja nedelje hladno vreme

Autor: Republika

Vesti

01.05.2019

05:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kišovito, oblačno i prohladno, kako je i počela ova nedelja, biće i do kraja ove nedelje. U Srbiji se i danas očekuje oblačno i hladnije s kišom i kratkotrajnim pljuskovima, a na planinama iznad 1.500 metara sa susnežicom i snegom. Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Foto: Ilustracija

Jutarnja temperatura devet stepeni, najviša dnevna do 14 stepeni Celzijusa.

I u Beogradu će danas, prema prognozi RHMZ, preovlađivati oblačno vreme, povremeno s kišom i pljuskovima. Maksimalna temperatura u glavnom gradu biće 13, a minimalna devet.

Za Prvi maj pre podne će biti oblačno, mestimično sa kišom, a zatim postepeni prestanak padavina i delimično razvedravanje. Na planinskim izletištima temperatura će biti oko 10 stepeni. Na Zlatiboru će biti oko 15 stepeni sa pljuskovima i grmljavinom.

Slično vreme biće i u četvrtak sa temperaturom većom za tri stepena, a od petka opet nestabilno, mestimično s kišom i pljuskovima s grmljavinom i temperaturom malo ispod prosečnih vrednosti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading