Skandal u DZ Stari grad: Majke sa bolesnom decom čekaju tri sata

Autor: Republika

Vesti

16.04.2019

18:54 >> 18:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dom zdravlja Stari grad samoinicijativno je uveo krajnje čudnu praksu po kojoj roditelji bolesne dece telefonom unapred moraju da zakažu pregled, ukoliko ne žele da čekaju i po nekoliko sati, otkriva Republika.rs.

RepublikaFoto: Republika
Dom zdravlja Stari grad u Siminoj ulici u Beogradu

Upravo ovo iznenadilo je našu čitateljku koja je tri puna sata sa bolesnim detetom provela u čekaonici, jer prethodno nije zakazala pregled.

- Pa, na šta ovo liči?! Morali smo da čekamo tri sata dok prođu svi koji su zakazali pregled, da bismo došli tek na kraju - žali se naša čitateljka.

RepublikaFoto: Republika

Kako nam je objasnila, novine u DZ Stari grad, po kojima je morala da zakaže pregled, dobila je usmeno.

- Kada sam tražila dopis na kome to piše, rečeno mi je da oni to nemaju, nego da su se doktorke dogovorile (?!?) - rezignirana je naša sagovornica.

S druge strane, direktorka DZ Stari grad Vesna Janjušević kaže da nije upoznata sa konkretnim slučajem, ali da i nije praksa da roditelji bolesne dece moraju da zakazuju preglede.

- Sa navodnim usmenim dogovorom zaposlenih doktorki nisam upoznata. Što se tiče nezadovoljnih roditelja, uvek mogu da meni obrate u toku radnog vremena, a postoje i drugi kanali da se ulože primedbe na rad - poručila je ona.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading