Balans+ samouslužne stanice za bicikle na još dve lokacije u Beogradu: Imlek nastavlja društveno odgovornu akciju širom Srbije

Autor: Sponzorisani tekst

Vesti

16.04.2019

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompanija Imlek u skladu sa vrednostima koje promoviše brend Balans+ nastavlja akciju postavljanja samouslužnih servisa za bicikle, a Beograd je ove godine pored onih na Adi Ciganliji, dobio još dve servisne stanice na biciklističkoj stazi na Dunavskom keju.

Foto: Promo foto

Stižu dobre vesti za sve one koji su jedva dočekali proleće kako bi uživali u vožnji bicikla, pa će od sada biti u prilici da provere ispravnost svog bicikla na Balans+ samouslužnoj servisnoj stanici ali i da napumpaju gume i otklone eventualne kvarove. 

RepublikaFoto: Promo foto

Reč je o biciklističkim stazama na Dunavskom keju i sportskom centru Milan Gale Muškatirović.

Foto: Promo foto

- Beograd je prošle godine dobio prve samouslužne servisne stanice za bicikle na Adi Ciganliji, pa smo ovu društveno odgovornu akciju u istom duhu nastavili i ovog aprila i odlučili da postavimo još dve stanice na biciklističkoj stazi na Dunavskom keju. Verujemo da na ovaj način dodatno motivišemo sve one koji se bave fizičkom aktivnošću i vode zdrav život. Svesni smo da brz tempo života i stres loše utiču na kvalitet zdravlja i narušavaju balans koji je značajan za uspostavljanje ravnoteže u ishrani i životu, pa je zato Balans+ jogurt savršen izbor. Kao i do sada, trudićemo se da zdrave navike ostanu deo svakodnevnice naših potrošača a da prave vrednosti promovišemo kao jedine - izjavila je Marija Malović, regionalni menadžer za odnose s javnošću kompanije Imlek.

Foto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading