STIŽE LEPO VREME: Za vikend čak 15 stepeni

Autor: Republika

Vesti

05.02.2019

21:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred nama je topao i sunčan vikend sa temperaturama koje definitivno ne odgovaraju godišnjem dobu u kojem se nalazimo. Prema najavama meteorologa živa u termometru će se narednih dana popeti i do 12 podeoka koliko će biti drugog dana vikenda.

RepublikaFoto: pixabay.com

 Sutra se očekuje vreme slično današnjem, s tim što će u Vojvodini i Beogradu doći do razvedravanja. Temperatura će se kretati od dva stepena na zapadu zemlje do osam stepeni na istoku - priča meteorolog "Weather2umbrella" Đorđe Đurić.

Tolika je temperatura najavljena i u četvrtak kada na očekuje sunčan dan u većem delu zemlje. Onda u petak sledi blagi porast na devet stepeni, a potom pravi prolećni vikend.

- Vikend će biti sunčan i izuzetno topao. U subotu se očekuje oko 10, a u nedelju do 15 stepeni. Ponedeljak će biti još topliji i tada se očekuje čak 16 stepeni - kaže Đurić.

Na sajtu RHMZ-a najviše dnevne temperature se razlikuju za nekoliko stepeni što možete videti na grafikonu. Međutim, jedno je sigurno - pred nama je vikend kao stvoren za odmor i šetnju u prirodi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading