SPREMITE SE ZA ŠOKOVE: Sunce, vrućina, a onda totalni preokret!

Autor: Republika/Tanjug

Vesti

15.08.2017

10:56 >> 10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Srbiji će sutra biti pretežno sunčano i toplo. Međutim, pred kraj dana, doći će do totalne promene. Biće pljuskova sa grmljavinom.

RepublikaFoto: Tanjug
Gore-dole

Vetar će biti slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 14 do 20 stepeni, najviša dnevna od 29 do 34 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu će biti pretežno sunčano i toplo. Vetar slab, severozapadni. Jutarnja temperatura oko 19 C, najviša dnevna oko 31 C. 

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do subote će biiti pretežno sunčano, uz porast temperature, koja će u petak i subotu biti iznad prosečnih vrednosti. U četvrtak po podne na istoku i jugu Srbije, uz lokalni razvoj oblačnosti, biće mogući kratkotrajni pljuskovi sa grmljavinom. 

U subotu krajem dana i u toku noći na severu i zapadu, a u nedelju i u ostalim krajevima, doći će do osveženja, mestimično sa kišom, pljuskovima i grmljavinom uz umeren i jak severozapadni vetar.

Zatim do kraja perioda promenljivo oblačno, ponegde sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, samo će se na severu zadržati suvo vreme.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading