PUŠKOV TRAMPU: Najhrabriji vojnici su pobedili Hitlera

Autor: vostok.rs

Svet

19.11.2017

22:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef komisije Saveta Federacije za informativnu politiku i saradnju sa medijima Aleksej Puškov napisao je na svom nalogu na Tviteru da je najneustrašivija vojska ona koja je "odbila napad Hitlera".

RepublikaFoto: Tanjug/AP
"Puca" iz svih oružja: Aleksej Puškov

Šef komisije Saveta Federacije za informativnu politiku i saradnju sa medijima Aleksej Puškov prokomentarisao je izjavu predsednika SAD Donalda Trampa da su "američki vojnici najneustrašiviji na svetu".

- Neka Tramp zna: najneustrašivija vojska je ona koja je odbila napad Hitlera, za kojeg je radilo pola Evrope, dok su SAD odugovlačile sa 2. frontom - napisao je Puškov.

Povod za komentar je bila izjava predsednika SAD Donalda Trampa za vreme posete američkoj bazi "Jokota" u Tokiju. Tamo je Tramp rekao da će svaka nacija, režim ili diktatura pasti kao žrtva potcenjene odlučnosti Amerikanaca koji su "najneustrašiviji vojnici na svetu".

Na Trampove tvrdnje oglasio se Franc Klincevič, zamenik predsedavajućeg Odbora za odbranu i bezbednost Saveta federacije Rusije, kazavši da "ne smatrajte pravim ratom, na primer, pobedu nad Sadamom Huseinom 2003. godine".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading