KARABATIĆ UPOZORAVA: Ako use*emo protiv Srbije, ispašćemo sa EP

Autor:

Sport

21.01.2018

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji rukometaš francuske rukometne reprezentacije Nikola Karabatić izjavio je da očekuje pobedu protiv Srbije u 2. kolu Druge faze takmičenja na Evropskom prvenstvu u Hrvatskoj.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karabatić briljira na EP u Hrvatskoj

Francuska briljira na EP, a apsolutni je favorit protiv Srbije. "Trikolori" bi trijumfom protiv Srbije verovatno obezbedili plasman u polufinale EP.

- Vidite i sami kakav je turnir. Češka dobije Dansku, a Hrvatska izgubi od Švedske... Stvarno svako svakoga. Ako use*emo protiv Srbije, onda smo na nuli i onda možemo da ispadenom. Ništa nije gotovo. Bilo bi dobro kada bi mogli da se odmorimo na tom meču - rekao je Karabatić.

On je prokomentarisao i rukometaše Hrvatske sa kojima će Francuska igrati u sredu.

- Nisam još gledao Hrvate na ovom turniru. Oni su strašno jaki. Posebno kada igraju kod kuće, pred ovakvim navijačima. Svakom timu će protiv njih da bude teško. Mislim da Hrvatska ima odličan tim, jer se svi bore za ekipu. Videli smo kako publika bodri ovaj tim, kako je bilo u Splitu - istakao je Karabatić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading