(VIDEO) Beograd čeka Fener i Žalgiris! LITVANSKI VELIKAN OBEZBEDIO F4 EVROLIGE!

Autor:

Sport

26.04.2018

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Žalgirisa načinili su veliki uspeh pošto su u četvrtfinalnoj seriji Evrolige izbacili Olimpijakos rezultatom 3:1 u pobedama, pa će krajem maja igrati na završnom turniru u Beogradskoj areni. Oni će u polufinalu završnog turnira igrati protiv Fenerbahčea.

RepublikaFoto: euroleague.net
Žalgiris se sprema za Beograd

Nakon ubedljive pobede od pre dva dana (80:60), Žalgiris je još jednom pred svojim fanovima bio bolji od grčkog vicešampiona rezultatom 101:91. Na ovaj način je litvanski klub materijalizovao brejk koji je napravio u Atini u prva dva meča, pa će od 18. do 20. maja igrati za titulu prvaka Evrope u našoj prestonici.

 

 

Ekipu Žalgirisa je do pobede u četvrtom meču predvodio Kevin Pangos sa 21 poenom, a 20 je dodao Edgaras Ulanovas. Srpski reprezentativac Vasilije Micić je ubacio devet poena.

Na drugoj strani je najbolji bio Vasilis Spanulis sa 19 poena, Janis Strelnijeks je dodao dva manje, dok je Nikola Milutinov duel završio sa tri poena i šest skokova.

 

 

 

Plasman na završni turnir u Beogradu izborio je i aktuelni evropski šampion Fenerbahče, a 3-1 u seriji savladao Baskoniju, a poslednji trijumf ostvario je u gostima rezultatom 92:83.

Fenerbahče i Žalgiris igraće u polufinalu završnog turnira Evrolige.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading