(VIDEO) Evo kako je Lebron Džejms reagovao na trejd koji je potresao NBA

Autor:

Sport

31.01.2018

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji košarkaš Klivlenda Lebron Džejms izjavio je da je iznenađen odlukom LA Klipersa da u Detroit trejduju najboljeg igrača Blejka Grifina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Džejms je iznenađen odlaskom Grifina u Detroit

Grifin nije igrao za Detroit na meču sa Klivlendom, koji su Pistonsi dobili 125:114.

- Grifin je sa Klipersima proveo celu karijeru, devet godina je bio tamo. On je prošle godine potpisao višegodišnji ugovor. Tako da je to što mu se dogodilo nesreća. Ali ujedno je i posao - rekao je Lebron Džejms i dodao:

- Kada klub svojevoljno zameni igrača koji se o tome ništa ne pita, kao što su sada Klipersi uradili sa Grifinom, onda se priča da je to urađeno za viši cilj, za dobro franšize. Ali kada igrač sam odluči da promeni klub, onda mu svi govore da je zmija, da nije lojalan, nije dovoljno posvećen, da je begunac... . Svaki put se pravi takva atmosfera, što, verujte mi, ja znam jako dobro. Na svojoj sam se koži uverio u ovo licemerje. 

Grifin je prošle godine potpisao petogodišnji ugovor sa Lejkersima vredan 151 miliona dolara.

Lebron Džejms je nazvan izdajnikom kada je 2010. napustio Klivlend i otišao u Majami. Ista situacija mu se dogodila i 2014. kada se iz Majamija vratio u Klivlend.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading