(FOTO) Završio sa srpskim fudbalom: STOLICA NA KLUPI OLIMPIJE

Autor:

Sport

12.06.2018

16:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije prošlo ni četiri dana od najave, a Olimpija je već ozvaničila posao sa srpskim trenerom Ilijom Stolicom.

RepublikaFoto: twitter.com/NK Olimpija Ljubljana
Duhovita ilustracija Ljubljančana

Bivši trener Voždovca, Vojvodine i pomoćnik Marku Nikoliću u stručnom štabu Partizana najavio je visoke ambicije sa slovenačkim klubom.

- Jasno mi je da sam došao u klub visokih ambicija. To je bio i presudni faktor da se opredelim za ovu avanturu. Od trenutka kad me je Olimpija kontaktirala, pogledao sam veliki broj utakmica, upoznat sam s kvalitetom sadašnjeg tima. Osvajanje duple krune minule sezone je fenonenalan uspeh, moramo da nastavimo tim tempom, kako bismo i naredne takmičarske godine uživali u tom uspehu - predočio je Stolica prilikom promocije na stadionu „Stožice“.

Stolica je u klub iz Ljubljane doveo i trenerski tim sa kojim je sarađivao i u srpskom fudbalu.  U pitanju su pomoćnici Aleksandar Linta i Goran Sretenović, kondicioni trener Duško Korać i stručnjak zadužen za rad sa golmanima, Miljan Vesić.

- Olimpija je klub sa velikom tradicijom i bazom navijača, zaslužuje najbolje rezultate. Oni su uvek merilo uspeha. Postoje različiti načini kako da se do uspeha dođe. Obećavam da ćemo igrati agresivan fudbal, pokušaćemo da dominiramo na svakoj utakmici. Imamo četiri sedmice da se pripremimo za kvalifikacije. Uradićemo sve što je do nas da brzo izgradimo konture ekipe. Jedva čekamo prvi meč u pohodu na Ligu šampiona - dodao je Stolica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading