ĐUKIĆ SIJA OD SREĆE: Pobedili smo i pored velikog broja povređenih igrača

Autor:

Sport

18.03.2018

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić izjavio je da je srećan zbog pobede nad Radnikom u 28. kolu Superlige Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Đukić i Krunić na utakmici u Humskoj

Partizan je slavio protiv ekipe iz Surdulice 2:0.

- Veoma sam srećan zbog pobede. Prvo poluvreme smo igrali dobro do poslednjih protivničkih 20 metara. Tu nismo uspevali da pronađemo rešenje, ali u nastavku smo bili mnogo bolji, aktivniji u tom delu. Čestitam igračima na borbi i istrajnosti. Protivnik je morao da popusti pod intezitetom. Srećan sam što smo uspeli da pobedimo i pored velikog broja povređenih igrača - rekao je Đukić i dodao:

- Nove povrede su Marko Janković i Nemanja R. Miletić. Mnogo povređenih imamo, ali i pored toga momci su pokazali da su prava grupa, ekipa i da se izostanak igrača ne oseća. Srećan sam zbog toga što smo pokazali, zbog igrača koji su debitovali.

Trener Partizana je rekao da njegovom timu odgovara pauza koja sledi.

- Zaslužili su momci odmor koji dolazi u dobrom momentu, iako smo u dobroj formi - naveo je Đukić.

Trener Partizana je pohvalio mlade igrače crno-belih.

- Zaista smo srećni kako ekipa funkcioniše. Ovo je treća pobeda, treća utakmica u kojoj nismo primili gol. Napredujemo kao ekipa. Počeli smo da igramo ofanzivno, a i čvrsto nazad. Napadamo iz svih "oružja" - dodao je Đukić.

Trener Radnika Simo Krunić ocenio je da je penal za Partizan bio ključni trenutak utakmice.

- Čestitao bih svojim igračima na uloženom trudu i Partizanu na pobedi. Taj penal je prelomio utakmicu, od tog trenutka je bilo teško juriti rezultat, posebno ovde na JNA. Mi smo pokušavali, imali smo šuteve, imali i priliku kod 2:0 da se vratimo u igru... Ključan je jedanaesterac, njima je posle toga bilo lakše da igraju, a mi smo malo pali s koncentracijom i zato smo primili drugi gol - rekao je Krunić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading