Kajević: Jedva čekamo meč u Subotici

Autor:

Sport

01.03.2019

13:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle nešto lošijeg starta prolećnog dela sezone i poraza u Nišu, Čukarički se brzo vratio na pobednički kolosek, protiv gradskog rivala Voždovca pred TV kamerama ostvaren je ubedljiv trijumf u prethodnom kolu (3:0).

RepublikaFoto: fkcukaricki.com
Jedva čeka meč u Subotici... Asmir Kajević

Brđani se nadaju da je to početak novog pobedničkog niza, ali ih najpre čeka veoma težak meč u Subotici, protiv Spartaka (subota, 15 časova). Domaćin je renovirao stadion, stanje terena u najsevernijem gradu naše države je u odličnom stanju, a to posebno raduje igrače Čukaričkog.

- Iskreno, jedva čekam da istrčim na teren u Subotici, čuli smo da su uslovi za igru odlični, a to svakako ide nama na ruku. Navikli smo na dobar teren, kakav je naš na Banovom brdu, lično, voleo bih da svi klubovi u Srbiji budu na tom nivou, tada je uživanje igrati fudbal. Subotičanima je otišlo nekoliko bitnih igrača, uglavnom onih najzaslužnijih za sjajne rezultate ovog tima u prethodnim sezonama. Bili su u veoma teškoj situaciji početkom šampionata, ali je očigledno da igraju sve bolje i da imaju kvalitet, pokazali su to i u Kruševcu u prethodnom kolu. Ponavljam, svi preduslovi za dobar meč postoje, a mi se nadamo da ćemo se iz Subotice vratiti bogatiji za tri boda, istakao je Asmir Kajević, strelac drugog gola u pobedi protiv Voždovca.

Svestan je crnogorski reprezentativac da će do početka plej-ofa svaki meč biti težak, a da ih tek u doigravanju čeka „ono pravo“.

RepublikaFoto: Starsport
Čuka je bila raspoložena protiv Voždovca

- Najbitnije je da smo pobedom protiv Voždovca vratili samopouzdanje. Protiv tako dobre ekipe, koja je dovela izuzetna pojačanja, iskreno da nam je neko ponudio trijumf od 1:0, oberučke bismo prihvatili. Kad se vidi konačan rezultat i da smo pobedili sa 3:0, to dodatno dobija na značaju. Upravo tako nešto nam je bilo potrebno posle lošeg izdanja u Nišu. Da bismo se do kraja borili za Evropu, moraćemo da pravimo rezultate u kontinuitetu. Prošlogodišnje iskustvo iz plej-ofa, u koji smo ušli kao trećeplasirani, a na kraju nismo izborili plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope, mnogo će nam značiti. Trudićemo se da ne ponovimo istu grešku i ovoga puta, s obzirom da klub kao što je Čukarički zaslužuje da svake godine igra u međunarodnim kupovima, kazao je Kajević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading