Milan ne zna da da gol Laciju: A ni Rimljani "rosonerima"

Autor:

Sport

26.02.2019

22:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvom meču polufinala Kupa Italije Lacio i Milan odigrali su u Rimu 0:0. Ovo je treći vezani remi bez golova dve ekipe u ovom takmičenju, pošto su i prošle sezone oba puta u polufinalima igrali 0:0.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sergej Milinković Savić

Domaćin je bio agilniji i imao više šansi da zatrese mrežu, ali ni posle 300 minuta u duelima ovih timova u Kupu Italije golova nije bilo. Najbolju šansu Lacio je imao u drugom poluvremenu, kada se Ćiro Imobile našao u situaciji jedan na jedan sa Đanluiđijem Donarumom, ali je napadač pogodio stativu.

oduše, gol mu ne bi bio priznat, pošto je glavni sudija, sa ozbiljnim zakašnjenjem, dosudio ofsajd. Za razliku od nekih ranijih mečeva Sergej Milinković-Savić je odigrao vrlo dobar meč, a bio je akter i jedne sporne situacije, kada je bio u duelu sa Brazilcem Paketom. Međutim, Orsato nije dosudio najstrožu kaznu iako je bilo elemenata.

Revanš meč na programu je 24. aprila u Milanu. U drugom polufinalu sastaju se Atalanta i Fiorentina.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading