NEVIĐENI SKANDAL OBELEŽIO REVANŠ FINALA KOPA LIBERTADORES: KRVAVE GLAVE, POVREDE OČIJU, a nigde fudbala u Argentini!

Autor:

Sport

26.11.2018

04:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kome je još do fudbala, spasavaj živu glavu! Scene horora viđene su u Buenos Ajresu u subotu, kada je trebalo da se odigra revanš finala Kopa libertadores između River Plate i Boke juniors, nakon 2:2 iz prvog meča na Bombonjeri.

RepublikaFoto: youtube.com/ Lo más visto
Majka stavlja baklje oko struka svojoj ćerci

Autobus sa fudbalerima plavo-žutih zasut je rafalima kamenica od razularenih navijača Rivera dok se približavao stadionu Monumental. Čak sedmorica igrača gostujućeg tima su povređena u tom incidentu i ukazana im je lekarska pomoć, a meč je odložen za sinoć, s tim da do zaključenja ovog broja nije bilo poznato da li će zaista i biti odigran zbog sveopšteg haosa!

BRUKA FIFA

Jezivi krvavi pir doveo je do toga da policija ispali veliku količinu suzavca ka masi, ali je na taj način otrovni gas ušao i u pluća Bokinih fudbalera budući da je veliki broj stakala na klupskom autobusu bio razbijen. Predsednik FIFA Đani Infantino (48), koji je bio u prestonici Argentine, insistirao je da se meč odigra po svaku cenu zbog novca od TV prava, ne mareći za razbijene glave igrača i uprkos nepostojanju elementarnih uslova za fudbal. Švajcarac italijanskih korena je čak pretio da će diskvalifikovati Boku ukoliko ne izađe na teren. Superklasiko, 248. po redu, najpre je pomeren za dva sata, da bi u međuvremenu bila doneta odluka o odlaganju za sinoć. Legendarni Dijego Maradona (58) nije krio razočaranje neredima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Haos u Argentini

- Moja država je nesrećna, nemamo poštovanje ni za šta i u svemu preterujemo. U Argentini je teror, strah kod igrača da izađu na teren. Mrzim nasilje, ali za to smo glasali! Ne postoji bezbednost i zaštita, svuda su pljačke - besneo je El Pibe svaljujući krivicu na predsednika Argentine Maurisicija Makrija (59).

TEVEZ POVRAĆAO

Najgore su od gostujućih igrača prošli Pablo Perez i Gonzalo Lambardo, koji su od staklene srče zadobili povrede oka i završili u bolnici, gde im je stavljen zavoj. Kapiten velikana sa Bombonjere Karlos Tevez (34) povraćao je usled suzavca koji je prodro do njegovog organizma.

- Ovo je nečuveno! Došli smo da igramo fudbal, a završili u bolnici. Čak smo bili naterani da igramo meč po svaku cenu. Bogu hvala pa je razum preovladao - rekao je Karlito.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading