FOTO: Ovako će izgledati nova kolekcija Biljane Tipsarević koja će uskoro biti dostupna u Parizu i Londonu

Autor:

Lifestyle

06.09.2018

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova kolekcija Biljane Tipsarević Haute Couture kolekcija proleće/leto 2019 koju čine haljine sa ručno vezenim detaljima, u zlatnoj, srebrnoj, puder roze, beloj i nežno plavoj boji u narednim danima biće dostupna u Parizu i Londonu.

RepublikaFoto: Promo
Biljana Trajković

- Inspirisana je Zlatnom erom Holivuda, koja je ostavila neizbrisiv trag kako na filmu, tako i u modi. Ikone glume poput Elizabet Tejlor, Odri Hepbern i Doris Dej svojim stilom ostavljale su svakog bez daha, iznova ističući lepotu ženskog tela. Decenijama unazad one predstavljaju inspiraciju ženama širom sveta, a meni su bile posebno nadahnuće pri stvaranju ove kolekcije - rekla je Biljana Tipsarević.

RepublikaFoto: Printskrin: instagram.com/biljanatipsarevic

- Sa velikom pažnjom posvetila sam se svakom modelu, pre svega kroz ručnu izradu cvetnih detalja koji haljinama daju dozu glamura, romantike i bajkovitosti - istakla je dizajnerka na jednom beogradskom i događaju i pohvalila je dame koje su birale svoje najbolje večernje kombinacije.

- Moja nova kolekcija predstavlja upravo to - savršeni izbor za dame koje nameravaju da zablistaju na crvenom tepihu i u specijalnim večernjim prilikama. U svaki komad utkala sam ono što predstavlja moj dizajnerski imperativ - ženstvenost i eleganciju. Vrhunska estetika mi je veoma važna - dodaje ona.

RepublikaFoto: Printskrin: instagram.com/biljanatipsarevic

Biljana je za ovu specijalnu priliku odabrala romantičnu svetlo plavu haljinu, sa mnoštvom unikatnih detalja i ručnog rada. Osim same Biljane, priliku da prošeta unikatnu haljinu iz ateljea ove poznate kreatorke na događaju "Belgrade goes global" koji je okupio sam vrh srpskog džet seta imala je i poznata voditeljka Jovana Joksimović, koja je vodila program zajedno sa Ivanom Ivanovićem.

RepublikaFoto: Promo
Jovana Joksimović u kreaciji Biljane Tipsarević

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading