SA NJIMA MUŠKARCI VARAJU! I najverniji bi sa ovakvim ženama bez GRIŽE SAVESTI prevarili supruge! KAŽU DA SU NEODOLJIVE!

Autor: Republika

Lifestyle

24.02.2021

09:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi muškarci prevarili su svoje partnerke s drugim ženama i dok većina njih nije tražila određene karakteristike na njima, uvek je postojalo nešto što ih je privuklo i podstaklo na varanje, prenosi Your Tango.

RepublikaFoto: pixabay.com

Ali, šta je to na drugim ženama toliko privlačno da se muškarci odluče na prevaru?

Stranica za upoznavanje SeekingArrangement, jedna od najvećih u svetu, uradila je istraživanje kojim su planirali da otkriju kako izgleda savršena ljubavnica. Koristili su poruke i pretrage 468 hiljada oženjenih muškaraca, koji su uključivali fizičke atribute, zanimanje, godine, nacionalnost i venčani status žena: pomoću rezultata otkrili su kakve žene muškarci percipiraju kao "savršene ljubavnice".

Za muškarce, savršena ljubavnica ima sledeće karakteristike:

- između 25 i 31 godinu
- plavu kosu (61 odsto)
- zelene oči (47 odsto)
-atletsku građu (33 odsto)
- grudi veličine 32D (32 odsto)
- belkinja ili azijatkinja (po 32 odsto)

Kada je riječ o ličnosti, muškarci traže ženu koja je otvorenog uma, senzualna, energična i voli jogu. Više vole kada su im ljubavnice solo, a njih čak 86 odsto žele da imaju završen fakultet. Žena koju oni žele je dovoljno odrasla da shvati dinamiku afere, ali dovoljno mlada da ima mladalačku zaigranost.

U osnovi, neverni muškarci žele ljubavnicu koja je plavokosa ili azijatkinja, princeza ratnica, dovoljno stara da udovolji njihovim potrebama odraslih i dovoljno mlada da se osećaju kao da im je 21 godina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading