Žene svih veličina ponosno prošetale Milanom u donjem vešu!

Autor:

Lifestyle

03.04.2019

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugu godinu zaredom, na magičnom trgu ispred katedrale u Milanu, održan je poseban modni performans, koji je oduševio kako slučajne prolaznike, tako i one koji su došli sa pozivom.

RepublikaFoto: Promo foto

Naime, italijanska influenserka Laura Brioschi ponovno je organizovala “Body Positive” modnu reviju. Žene različitih veličina, građe tela, boja kože i drugih karakteristika, ponosno su se predstavile pred mnoštvom prisutnih na čuvenom trgu i tako potvrdile značaj pozitivnog stava o sopstvenom telu.

Lauri Brioschi, manekenki i influenserki sa preko 500k pratilaca, ovom prilikom pridružilo se još oko 150 devojaka koje podržavaju ovaj projekat, u želji da zajedničkim snagama prenesu važnu poruku- da kažemo ne diskriminaciji i da se oslobodimo svih predrasuda o svom telu.

RepublikaFoto: Promo foto

Laura i devojke iz njene najuže ekipe prodefilovale su na improvizovanoj modnoj pisti sredinom glavnog milanskog trga  u belom donjem vešu Lisca. Među njima su bile i model Fabiana Pastorino, Miss Italia Curvy 2016, model za veće veličine Zuza Zakrewska iz Poljske, Sharon Grobben iz Nemačke, blogerka Benedetta De Luca i influenserka Nina Rima.

RepublikaFoto: Promo foto

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading