(FOTO) Prijatelji su joj rekli da se otarasi psa, da ih je trudna Alana poslušala, danas ne bi bila živa

Autor: petface, Republika

Lifestyle

10.07.2020

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Alana Batler bila trudna, “prijatelji” su joj rekli da treba da se otarasi njene akite, Keole. Ali ona obožava svog psa i nikada ne bi tako nešto uradila, a na svu sreću i nije.

RepublikaFoto: Photo by kevin turcios on Unsplash
Foto: Ilustracija

Jednog dana Keola nije želela da se odvoji od Alane i cvilela je sve dok ona nije otišla u bolnicu, što je spasilo život i njoj i njenom još nerođenom sinu i to baš na vreme.

– Bila sam u 20. nedelji trudnoće kada se već duže vreme nisam osećala dobro, nisam mogla da hodam niti sam mogla nešto da podignem. Doktori su mi rekli da je to zato što sam toliko mala, pa moja kičma ne može da podnese dodatnu težinu, i da su to samo normalni simptomi trudnoće, ali Keola nije želela da se odvoji od mene – rekla je Alana.

Kada se spremala za posao, pas ju je gurkao njuškicom i nije hteo da prestane da laje i cvili. Kada se vratila kući Keola je izgledala toliko tužno da je Alana znala da nešto nije u redu. Nije prestajala da gleda u nju niti ju je puštala da ode negde sama.

Ne želeći da ignoriše Keoline signale, Alana je otišla u bolnicu i čim je ušla u hodnik se onesvestila. Povremeno je dolazila k sebi i ponovo se onesvešćivala dok su je držali na morfijumu.

– Ispostavilo se da su moji bolovi sa leđima bili posledica duple infekcije bubrega i zato što nije toliko dugo lečeno, to je bio jedan od najgorih slučajeva koji su videli. Pored toga, imala sam bakteriju otpornu na antibiotike koja je sahvatila još samo jednu osobu u Velikoj Britaniji. To me je ubijalo i doktori su mi rekli da sam čekala duže, da bih umrla, a verovatno i moj sin – izjavila je Alana.

Alana i njen sin koga su nazvali Linkoln su živi i zdravi zahvaljujući Keoli. Ona obožava svog “malog brata” i sa radošću prihvata ulogu dadilje.

– Ona je naš heroj, zauvek ćemo joj biti dužni – dodala je novopečena mama.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading