Kako je Teodor pao sa 5. sprata na Paliluli pre tri dana i dalje misterija: Njegovo stanje je i dalje kritično, a pre pada dečak je doživeo još jednu STRAHOVITU nesreću

Autor: blic.rs, republika.rs

Hronika

03.09.2020

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teodor J. (12), koji je u ponedeljak posle podne pao sa petog sprata zgrade u Ulici braće Grim na Paliluli, danas je prebačen na Odeljenje intenzivne nege, u Dečiju bolnicu u Tiršovoj.

RepublikaFoto: ST/S. STEPANOVIĆ
Foto: Ilustracija

Kako je za "Novosti" rečeno iz Urgentnog centra, zdravstveno stanje dečaka je "izuzetno teško" i, i dalje je, životno ugrožen.

Ni tri dana posle nesreće, nisu poznate sve okolnosti ovog nemilog događaja. Dečak je, podsetimo, pao sa terase na petom spratu na betonsku stazu, ispred ulaza u zgradu. Prema nezvaničnim informacijama, u trenutku kada se sve dogodilo, u stanu je bio jedino dečakov otac, ali niko nije video kada je dvanaestogodišnjak pao.

 

 

 

Na žalost, pre ovog incidenta, Teodor je doživeo saobraćajnu nesreću. Srećom, preživeo je. Roditelji, komšije i njegovi drugovi, nadaju se najboljem - da će dečak uspeti da prevaziđe sve i, oporavi se i posle kobnog pada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading