Dečak koji je pao sa zgrade na Paliluli u teškom stanju: Nedavno imao saobraćajku i bio u komi! Evo šta komšije kažu o njemu

Autor: Republika

Hronika

01.09.2020

12:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dečak T. J. (12) koji juče pao sa petog sprata zgrade u Ulici Braće Grim na Paliluli zbrinut je u bolnici i nalazi se u teškom stanju.

RepublikaFoto: Telegraf/V. LUKIĆ
Foto: Ilustracija

- On se nalazi u teškom stanju i smešten je na jedinici intenzivne nege - rekli su iz Urgentnog centra.

Kako prenose mediji, do pada sa višespratnice došlo je po svemu sudeći spletom nesrećnih okolnosti, mada se tačan uzrok nesreće još utvrđuje.

U razgovoru s komšijama juče smo saznali da očevidaca nesreće nije bilo, a stanari ove zgrade tvrde da su samo čuli tup udarac kada je dečak pao neposredno pored uaza u zgradu.

Kako mediji nezvnično saznaju, dvanaestogodišnjak je nedavno imao saobraćajnu nezgodu nakon koje je bio u komi.

Komšije iz ove i okolnih zgrada tvrde da je u pitanju "dete za poželeti i omiljeno dete komšiluka".

- U pitanju je fino dete, znam mu i roditelje. Uvek se javlja kada se sretnemo. Izuzetno je veseo i dete je za poželeti. Svi u komšiluku ga vole. Ne verujem da je hteo da skoči, verovatno je bio nepažljiv i pao sa terase - kaže komšinica koja je želela da ostane anonimna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading