AMERIKA PRIZNALA: Ako nastavi da gubi ekonomski rat od Kine dotaći će dno!

Autor: sputniknews.com, Republika

Svet

17.08.2017

06:50 >> 06:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glavni strateški savetnik američkog predsednika Stiven Benon izjavio je da Amerika vodi ekonomski rat sa Kinom.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Amerika je na gubitku

- Nalazimo se u stanju ekonomskog rata sa Kinom. Oni se stide da govore o tome šta rade. Međutim, jedan od nas će postati hegemon u narednih 20 do 25 godina. Ako mi posustanemo, oni će pobediti - rekao je Benon.

On je takođe priznao da Amerika trenutno taj rat gubi, i da je neophodno učiniti sve kako bi Amerika nadoknadila gubitke.

- Ako nastavimo da gubimo, kroz pet do 10 godina ćemo doći do tačke kada više nikada nećemo biti u stanju da se oporavimo - rekao je Trampov savetnik.

Benon, koji je govorio za američki list "Amerikan prospekt", osvrnuo se i na problem Severne Koreje, rekavši da vojna agresija nije rešenje.

- Sve dok neko ne predloži rešenje koje neće podrazumevati da 10 miliona ljudi pogine u prvih 30 minuta rata -mislim da nemamo o čemu da govorimo. Zaboravite na to, tu vojnog rešenja nema - zaključio je Benon. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading