TRAGIČNA SUDBINA ĆERKE AUSTRALIJSKOG MILIJARDERA! Na pragu venčanja izgubila život u napadu u Sidneju!

Autor:

Svet

14.04.2024

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ešli Vajldi, verenik Doni Singlton, slučajno se našao u tržnom centru u trenutku napada.

TRAGIČNA SUDBINA ĆERKE AUSTRALIJSKOG MILIJARDERA! Na pragu venčanja izgubila život u napadu u Sidneju!

Foto: Društvene mreže

Doni Singlton, 25-godišnja ćerka australijskog milijardera Džona Singltona, našla se među žrtvama napadača u tržnom centru Bondi na istoku Sidneja. Kupila je venčanicu pre samo nedelju dana i planirala je da se uskoro uda za svog dugogodišnjeg partnera. Njena tragična smrt ostavila je porodicu, prijatelje i kolege u šoku i tuzi.

Ešli Vajldi, verenik Doni Singlton, slučajno se našao u tržnom centru u trenutku napada. Kao policajac, pritekao je u pomoć svojim kolegama i bio prisutan kada je saznao za gubitak svoje voljene. Ova jeziva igra sudbine dodatno je uznemirila javnost i ostavila dubok trag u srcu Ešlija i svih onih koji su poznavali Doni.

- Stigao je u Vestfild u trenutku kad su policajci shvatili da je njegova verenica jedna od žrtava - rekao je izvor za Dejli telegraf.

Pored Doni Singlton, napadač je izbo još nekoliko osoba, među kojima su Ešli Gud i njena devetomesečna beba, kao i majka dvoje dece Džejd Jang. Tragično, od šest ubijenih, pet su bile žene, a šesta žrtva je bio pripadnik obezbeđenja. Osim toga, još osam žena i dva muškarca su povređeni tokom napada, a neki od njih se i dalje nalaze u teškom stanju.


Kompanija u kojoj je Doni radila izrazila je duboko žaljenje zbog njenog gubitka, ističući da će zauvek biti deo njihove porodice. Javna podrška i saučešće upućeni su i partneru i porodici Singlton u ovim teškim trenucima.

Napadač, identifikovan kao Džoel Koči, ušao je u tržni centar mašući velikim lovačkim nožem i izvršio napad koji je šokirao zajednicu. Policija je brzo reagovala, a inspektorka Ejmi Skot je prva stigla na lice mesta i upucala napadača, okončavajući njegov krvavi pohod.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading