MEĐUNARODNA POTERNICA ZA OPASNIM ČLANOM MAFIJE: Policija uhapsila njegovu "desnu ruku"

Autor:

Svet

13.04.2024

02:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ismail se sumnjiči i za hladnokrvno ubistvo ispred šiša bara, kao i pokušaj atentata na dvojicu muškaraca u automobilu u pokretu u Hamburgu.

MEĐUNARODNA POTERNICA ZA OPASNIM ČLANOM MAFIJE: Policija uhapsila njegovu "desnu ruku"

Foto: Hamburg Police

Policija u Nemačkoj, ali i šire, intezivno traga za članom hamburške mafije, Mansurom Ismailom (29), a prema kancelariji javnog tužioca u Hamburgu, uhapšen je Ašraf A. (49) koji je navodno "njegova desna ruka i mozak operacije".

Za Mansurom je raspisana međunarodna poternica.

Pre objavljivanja fotografija odbeglog člana hamburške mafije, istražitelji su pregledali čak 19 stanova, kuća i poslovnih prostora na različitim adresama u Hamburgu i Donjoj Saksoniji.

Istražitelji su prvo bili na tragu da je državljanin Egipta u Španiji, ali se onda dobili informaciju da se krije u Turskoj.

Njegov pomoćnik, mozak operacije i desna ruka, isto je poreklom iz Egipta, uhapšen je i nalazi se u pritvoru. U pitanju je Ašraf A. (49) iz Hamburg Lokšteda, prenosi Bild.

Istražitelji su nakon opsežne istrage i praćenja, uhapsili 49-godišnjeg muškarca,

Podsetimo, Ismail se sumnjiči i za hladnokrvno ubistvo ispred šiša bara, kao i pokušaj atentata na dvojicu muškaraca u automobilu u pokretu u Hamburgu. Istražitelji dugo nisu mogli da pronađu krivca, ali sada imaju dokaze protiv 29-godišnjeg muškarca.

Kako se navodi, napad na muškarce u Audiju K8 u Hamburg Tondorfu u januaru 2023. godine bio je obračun zbog droge, odnosno oko njene distribucije. Napadnuti muškarci su preživeli napad.

Takođe, ubistvo ispred šiša bara u julu 2022. godine dogodilo se zbog narkotika. Gangster sa šeširom je pucao u glavu došao 27-godišnjim Teriju S. Povređeni muškarac je preminuo u bolnici. Policija je tragala za počiniocima i u tu svrhu koristila slike sa nadzorne kamere, međutim, potraga je bila bezuspešna.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading