IZAŠLI IZ AUTOMOBILA I OTVORILI VATRU NA LJUDE! Jeziva pucnjava u Vašingtonu, ima mrtvih i povređenih - UPUCANA I DECA!

Autor:

Svet

11.04.2024

07:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je saopštila da traga za svetloplavim vozilom marke "tojota"

IZAŠLI IZ AUTOMOBILA I OTVORILI VATRU NA LJUDE! Jeziva pucnjava u Vašingtonu, ima mrtvih i povređenih - UPUCANA I DECA!

Foto: pixabay.com

Jedna osoba je poginula, a petoro je povređeno, uključujući dvoje dece, nakon što su naoružani napadači otvorili vatru u stambenoj oblasti Vašingtona, saopštila je američka policija.

Na osnovu preliminarnih informacija, osumnjičeni su izašli iz vozila i "počeli da pucaju u masu ljudi napolju"  u sredu, nešto posle 18:00 časova po lokalnom vremenu, saopštila je novinarima načelnica policije Pamela Smit, prenosi ABC njuz.

Jedan čovek je ubijen u pucnjavi, rekla je Smit. 

Dvojica muškaraca, jedna žena i dva dečaka, uzrasta devet i dvanaest godina, prebačeni su u bolnicu sa povredama koje nisu opasne po život. 

Policija je saopštila da traga za svetloplavim vozilom marke "tojota" kojim su se dva osumnjičena za pucnjavu udaljila sa lica mesta,navodi ABC njuz.

Podsećamo, i u Filadelfiji je juče došlo do pucnjave ne proslavi podovom kraja Ramazana. Takođe, tri osobe, među kojima i napadač, ubijene su u pucnjavi u jednoj advokatskoj kancelariji u Las Vegasu pre dva dana.

Do pucnjave je došlo nešto posle 10 časova po lokalnom vremenu. Prema  informacijama napadač je, tokom deponovanja dokumenata, u kancelariji upucao dvoje ljudi, a potom je sebi presudio.

Dve osobe su ubijene, a sedmoro je ranjeno, uključujući i policajca, tokom pucnjave u martini baru u mestu Doral, u američkoj saveznoj državi Floridi, 6. aprila saopštila je lokalna policija.

Do pucnjave je došlo kada je jedna mušterija potegla oružje i ubila pripadnika obezbeđenja.

Preostalih šest osoba koje su pogođene iz vatrenog oružja bili su slučajni prolaznici, dok je policajac ranjen u nogu.

Dve osobe su ubijene, a tri su povređene 31, marta u pucnjavama na dve odvojene rođendanske proslave u Hjustonu, u američkoj saveznoj državi Teksas, saopštili su lokalni zvaničnici.

Prva pucnjava izbila je na proslavi, kojoj je prisustvovalo oko 50 ljudi, nakon svađe okupljenih, prenosi AP. 

BONUS VIDEO


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading