OTAC UBIO JEDNOMESEČNU BEBU Brutalno je tukao dok je majka bila u sobi: Dečak imao 37 preloma, umirao u najtežim mukama

Autor:

Svet

10.04.2024

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Osuđen otac koji je ubio svog jednomesečnog sina

OTAC UBIO JEDNOMESEČNU BEBU Brutalno je tukao dok je majka bila u sobi: Dečak imao 37 preloma, umirao u najtežim mukama

Foto: LEICESTERSHIRE POLICE


Oli Dejvis, nevina beba koja se oslanjala na svoje roditelje za ljubav i zaštitu, umesto toga postala je žrtva ozbiljnog fizičkog zlostavljanja. Užasne povrede koje je pretrpeo, uključujući više od 20 slomljenih rebara, prelome lobanje, ključne kosti, obe ruke i zglobova svih udova, otkrivene su nakon što je pronađen beživotan u svom krevetiću u spavaćoj sobi koju je delio sa roditeljima.

Doživotna kazna za ubistvo

Majkl Dejvis, otac koji je proglašen krivim za ubistvo i nanošenje teških telesnih povreda, osuđen je na doživotnu kaznu zatvora. Sudija Koter je istakao da je ubistvo uključivalo "razornu" smrtonosnu povredu kičme i druge povrede koje se obično viđaju nakon stravične saobraćajne nesreće. Osudio je Dejvisa zbog "bezdušne ravnodušnosti" prema patnji Olija, naglašavajući da nije zatražio medicinsku pomoć za svog sina.

Foto: LEICESTERSHIRE POLICE

Ubice deteta

 


Brutalno fizičko zlostavljanje

Detalji povreda koje je Oli pretrpeo su šokantni - 37 preloma uključujući prelome lobanje, ključne kosti, obe ruke između ramena i lakta, 23 preloma rebara i preloma zglobova sva četiri ekstremiteta. Viši istražni službenik, detektiv inspektor Mark Periš, izjavio je da je porodica ostavila Olija da umre u najgorim mukama.

Osuđena i majka

Osim oca, i majka Olija, Kejli Drajver, osuđena je zbog nanošenja i dozvoljavanja teških telesnih povreda. Iako je oslobođena za ubistvo, osuđena je na sedam godina zatvora zbog hroničnog neurološkog stanja.

Istraga ovog slučaja trajala je šest godina, zbog količine povreda koje je Oli zadobio i medicinskih ekspertiza potrebnih za ispitivanje tih povreda. Olijevi roditelji su konačno odgovarali za njegovu smrt nakon dugog suđenja koje je trajalo dva meseca.

Ova tragična priča podseća nas na važnost zaštite najranjivijih članova našeg društva i potrebu da se adekvatno kazne počinioci ovakvih užasnih zločina.

(Skaj Njuz)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading