POGUBLJEN ZATVORENIK ZBOG DVOSTRUKOG UBISTVA: Pet članova porote bilo protiv smrtne kazne, a ovo je presudilo da bude ubijen (VIDEO)

Autor:

Svet

11.04.2024

01:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muškarac je proglašen krivim za ubistvo rođake i njenog supruga 2006. i osuđen na smrt

POGUBLJEN ZATVORENIK ZBOG DVOSTRUKOG UBISTVA: Pet članova porote bilo protiv smrtne kazne, a ovo je presudilo da bude ubijen (VIDEO)

Foto: youtube.com/death row and executions

Brajan Dorsi, osuđen na smrt zbog dvostrukog ubistva, pogubljen je u Misuriju nakon što je Vrhovni sud SAD odbio da interveniše, potvrdili su zvaničnici.

Država je izvršila Dorsijevu smrtnu kaznu smrtonosnom injekcijom u zatvoru u Bon Tereu u utorak kasno posle podne, navodi se u saopštenju Odeljenja za popravne kazne Misurija.

Dorsi je proglašen mrtvim u 18.11 časova po lokalnom vremenu, javlja CBS.

Dorsi je proglašen krivim za ubistvo rođake i njenog supruga 2006. i osuđen na smrt.

Guverner američke savezne države Majk Parson u utorak je odbio poslednju žalbu advokata Brajan Dorsija.

"Bol koji je Dorsi naneo drugima nikada ne može biti nadoknađen, ali sprovođenje Dorsijeve kazne prema zakonu Misurija i naređenju suda, doneće pravdu i zatvoriti slučaj", rekao je Parson.

Dorsijevi advokati su zatražili pomilovanje tvrdeći da je on rehabilitovan i da je više od 70 bivših i sadašnjih službenika zatvora podržalo preinačenje Dorsijeve smrtne kazne.

Oni su navodili i da je Dorsi bio psihotičan zbog korišćenja narkotika kada je počinio ubistva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading