UMRLA ŽENA RUSKOG AMBASADORA U BUKUREŠTU: Preminula pod sumnjivim okolnostima?

Autor:

Svet

09.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragičan događaj u rezidenciji ruskog ambasadora u Rumuniji

UMRLA ŽENA RUSKOG AMBASADORA U BUKUREŠTU: Preminula pod sumnjivim okolnostima?

Foto: ST/Nebojša Mandić

Hitna pomoć


Supruga Valerija Kuzmina, ruskog ambasadora u Rumuniji, preminula je jutros u njihovoj rezidenciji. Lokalni mediji prenose da je hitna pomoć primila poziv oko 4 sata i da je reanimacija trajala sat vremena.

Nažalost, u 5 časova su konstatovali smrt. Navodno je uzrok smrti bio srčani zastoj. Međutim, Observator sada prenosi da je supruga ambasadora "preminula pod sumnjivim okolnostima", navodeći da je navodno doživela povredu pre smrti. Pisanje ovog medija nije zvanično potvrđeno. Iz ruske ambasade u Bukureštu se nisu oglašavali po ovom pitanju. Prema izvorima rumunskih medija, žena ambasadora je imala zdravstvenih problema.


Sumnjive okolnosti oko smrti supruge ambasadora

Prema informacijama lokalnih medija, smrt supruge ruskog ambasadora u Rumuniji podiže mnoga pitanja zbog navodnih sumnjivih okolnosti. Iako je prvobitno rečeno da je uzrok smrti bio srčani zastoj, Observator prenosi da je navodno doživela povredu pre smrti. Ovo je izazvalo zabrinutost i spekulacije u javnosti, s obzirom na važnost ambasadorske porodice u diplomatskoj zajednici.

Reakcija ambasade i zdravstveni problemi preminule

Ambasada Rusije u Rumuniji zvanično se nije oglasila povodom ovog tragičnog događaja, ostavljajući prostor za širenje spekulacija i neproverenih informacija. Prema izvorima rumunskih medija, preminula supruga ambasadora je imala zdravstvenih problema, što dodatno budi interesovanje za okolnosti njenog iznenadnog odlaska.

Ovaj tragičan događaj baca senku sumnje na diplomatsku zajednicu u Rumuniji i izaziva pometnju među javnošću, dok se čekaju zvanične informacije i reakcija nadležnih institucija.

(Telegraf)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading