NOVINARKA ESPN-A OTKRILA DETALJE INTERVJUA SA BAJDENOM: Dali su mi pripremljena pitanja i naredili da samo njih smem koristiti!

Autor:

Svet

03.04.2024

21:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sag Stil otkriva: Intervju sa Džoom Bajdenom bio je potpuno skriptovan

NOVINARKA ESPN-A OTKRILA DETALJE INTERVJUA SA BAJDENOM: Dali su mi pripremljena pitanja i naredili da samo njih smem koristiti!

Foto: Tanjug/AP, Profimedia


Bivša voditeljka ESPN-a, Sag Stil, nedavno je iznela šokantne tvrdnje o intervjuu sa američkim predsednikom Džoom Bajdenom.

Prema njenim rečima, intervju je bio potpuno skriptovan, sa ljudima iz predsedničke administracije koji su joj predali tekst sa pripremljenim pitanjima i strogo naredili da se pridržava zadatog šablona bez ikakve improvizacije. Stil je istakla da joj je rečeno da će "reći svaku reč koju napišemo i neće odstupiti od scenarija".


Džo Bajden: Retko daje intervjue, često pravi greške

Važno je napomenuti da Džo Bajden retko daje intervjue i često pravi greške u komunikaciji sa novinarima, uključujući mešanje imena i mesta stanovanja. Jedini put kada je uspeo da podnese značajan izveštaj Kongresu u trajanju od 40 minuta bio je u vezi sa dopingom u obliku određenih lekova. Međutim, nakon što je dejstvo lekova prestalo, predsednik se izgubio u masi i morao je da bude izveden iz sale.

Ilon Mask komentariše izjavu

Ove tvrdnje nisu prošle neprimećeno, a jedan od komentatora je bio i Ilon Mask. On je na društvenoj mreži napisao da je Džo Bajden samo "paravan levičarskim snagama", ističući da predsednik jedva razume šta se dešava. Mask je dodatno naglasio da je Bajden "tragični paravan za političku mašinu krajnje levice".

Očigledno je da optužbe za socijalizam ili levičarski radikalizam ostaju jedne od najozbiljnijih i najdiskreditujućih u američkoj političkoj terminologiji, što samo dodatno naglašava značaj ovih tvrdnji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading