UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Ovo je trenutak kada je balkon sa političarima na njemu pao članu opozicije BUKVALNO NA GLAVU i ubio ga! (VIDEO)

Autor:

Svet

01.04.2024

20:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Horor momenat obišao je svet brzinom svetlosti

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK: Ovo je trenutak kada je balkon sa političarima na njemu pao članu opozicije BUKVALNO NA GLAVU i ubio ga! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Emrah Gurel

Član turske opozicione Republikanske narodne stranke Mehmet Palaz preminuo je danas u bolnici nakon što je teško povređen kada se urušio balkon na zgradi u kojoj je sedište te stranke u okrugu Tavas u turskoj provinciji Denizli tokom proslave pobede te stranke na lokalnim izborima.

Palaz, koji je zadobio povredu glavu i bio u životnoj opasnosti, upućen je u Univerzitetsku bolnicu Pamukale nakon što je prvo primljen u državnu bolnicu Tavas, objavio je Džumhurijet.

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući snimak užasnog rušenja balkona na kojem su stajali neki političari dok su proslavljali pobedu.

 

 

 

Palaz je na žalost stajao ispod balkona i on se svom silinom političaru sručio pravo na glavu.

Palaz, kako su ekipe hitne pomoći na licu mesta rekle realno nije ni imao nikakve šanse da preživi ovaj horor, ali je on čudom ipak davao znake života kada je odvezen u bolnicu.

Tamo je nažalost izdahnuo.

Palaz je bio zamenik šefa stranke za okrug Tavas. Prema nezvaničnim rezultatima lokalnih izbora, kandidat Republikanske narodne stranke za gradonačelnika Kadir Tatik pobedio je u okrugu Tavas

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading