ZAPOVEDNIK VOJSKE SNIMLJEN U AKCIJI SA DVE ŽENE U KANCELARIJI U TOKU RATA! Skandal u Ukrajini (VIDEO)

Autor:

Svet

29.03.2024

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandal u Ukrajini: Zapovednik uhvaćen u "akciji" sa dve žene

ZAPOVEDNIK VOJSKE SNIMLJEN U AKCIJI SA DVE ŽENE U KANCELARIJI U TOKU RATA! Skandal u Ukrajini (VIDEO)

Foto: društvena mreža x


Ukrajinski grad Rivne nedavno je bio poprište skandala koji je potresao javnost. Naime, zapovednik grada, Oleksandr Jarmoševič, koji je bio zadužen za regrutaciju mladih vojnika, uhvaćen je u kancelariji sa dve žene.

Ovaj događaj izazvao je veliku pažnju javnosti, a snimak iz kancelarije brzo se proširio ruskim "Telegram" kanalima, dodatno pojačavajući kontroverzu.



Sumnje i optužbe: Izdaja i beg u Španiju

Pored ovog skandala, Jarmoševič se suočava sa ozbiljnim optužbama za "izdaju" Ukrajine. Postoje sumnje da se krije negde u Španiji, dodatno komplikujući situaciju.

Ove optužbe izazvale su šok i nevericu među građanima Ukrajine, dok su vlasti odmah pokrenule istragu kako bi razjasnile ovu kontroverznu situaciju.


Vlasti u Ukrajini odmah su reagovale na ovaj skandal, pokrenuvši istragu kako bi utvrdile sve činjenice i odgovornost u ovom slučaju. Javni pritisak i zahtevi za transparentnošću očekivano su intenzivni, dok se očekuju dalji razvoj događaja u narednom periodu.


Skandal sa zapovednikom Jarmoševičem izazvao je potres u vojnom vrhu Ukrajine, istovremeno izazivajući burne reakcije i spekulacije u javnosti. Svi čekaju dalji razvoj događaja i ishod istrage koja će, nadamo se, doneti jasniju sliku o ovom kontroverznom slučaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading