ŠTA JE ČUDNO NA NOVOM SNIMKU KEJT MIDLTON?! Mreže se USIJALE: Svi se pitaju gde je ON! (FOTO)

Autor:

Svet

23.03.2024

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od spekulacija je da postoji neslaganje ili spor unutar kraljevske porodice, što je dovelo do odsustva princa Vilijama u video snimku.

ŠTA JE ČUDNO NA NOVOM SNIMKU KEJT MIDLTON?! Mreže se USIJALE: Svi se pitaju gde je ON! (FOTO)

Foto: printscreen/BBC

Nedavno objavljeni video snimak na kom je Kejt Midlton obelodanila svoju dijagnozu raka izazvao je značajnu pažnju javnosti. Međutim, ono što je izazvalo još veću pažnju su spekulacije o odsustvu princa Vilijama iz tog videa.

Ovakve teorije zavere neizbežno su pokrenule brojne diskusije i širenje različitih mišljenja o tome zašto se on nije pojavio u ključnom trenutku podrške svojoj supruzi.

 

 


Neslaganje u kraljevskoj porodici

Jedna od spekulacija je da postoji neslaganje ili spor unutar kraljevske porodice, što je dovelo do odsustva princa Vilijama u video snimku. Ova teorija sugeriše da su razlozi za odsustvo možda lični sukobi ili neslaganja oko javnih nastupa i odgovornosti. Pored toga, pojedini mediji su čak spekulisali o mogućem razvodu unutar kraljevske porodice.

Zdravstveni problemi princa Vilijama

Druga teorija koja kruži društvenim mrežama sugeriše da je odsustvo princa Vilijama povezano sa potencijalnim zdravstvenim problemima. Međutim, ova spekulacija brzo je zatrpana iskrenim željama i podrškom princu tokom teškog perioda.

 

 

 

 


Podrška i negativni komentari

Sa druge strane, mnogi su izrazili podršku princu Vilijamu, ističući da on nije obavezan da se pojavi pred kamerama kako bi dokazao svoju podršku supruzi. Ovi komentari su naglasili teške lične izazove kroz koje princ prolazi, uključujući nedavne gubitke i bolesti članova porodice.

Međutim, nije izostala ni negativna strana komentara, gde su pojedinci izrazili sumnju i negativna mišljenja o princu Vilijamu, optužujući ga za različite stvari. Ipak, većina javnosti je izrazila ljubav i podršku prema kraljevskom paru, ističući da su oni prava inspiracija i istinski voljeni širom sveta. S obzirom na brojne reakcije, jasno je da je odsustvo princa Vilijama iz videa sa Kejt Midlton izazvalo različite spekulacije i reakcije javnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading